Websites

Professioneel design

Responsieve websites

Makkelijk beheren

Hoe maken wij uw website

01. Online strategie:

Wij werken aan een online strategie die aansluit bij uw wensen

06. Geniet van uw website

Onze missie is een modern en handig ontwerp, de sleutel tot succesvolle communicatie met de klant

05. Optimalisatie

De oplevering van uw nieuwe digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd goed bereikbaar is en goed onderhouden blijft .

02. Voorbereiding:

Na de uitgebreide analyse hebben wij de gewenste oplossing voor ogen. Tijdens de voorbereiding kijken wij wat nodig is om de website te bouwen.

03. Ontwerp

Het ontwerp voor uw digitale oplossing moet bij uw doelgroep passen, aansluiten bij uw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

04. Ontwikkeling

Het ontwerp is af én door u goedgekeurd, nu kan het ontwikkelen beginnen.

Website

Ieder bedrijf is uniek en ieder bedrijf heeft zijn eigen lijst van wensen en eisen. Een sterke website staat tenslotte volledig in dienst van uw specifieke wensen en doelstellingen en past bij jouw bedrijf. Wij werken graag met WordPress omdat dit voor ons en de klant eindeloze mogelijkheden biedt. Met WordPress kunnen wij de website namelijk volledig op maat samenstellen. WordPress biedt de flexibiliteit en de tools die je nodig hebt om je ideeën tot leven te brengen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de website aansluit bij de missie en visie van het bedrijf, de gestelde doelen en de huidige huisstijl. Deze huisstijl kunnen wij volledig doorvoeren op iedere pagina van de website.

Onze missie is een modern en handig ontwerp, de sleutel tot succesvolle communicatie met de klant


2023 Nieuweb.nl